Välj en sida

Slide2

[ms_row]
[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””]
[ms_testimonial style=”normal” name=”Carina Frank” avatar=”” byline=”foreverFRANK, Furulund” alignment=”none” class=”” id=””]”Anna är en positiv och lösningsorienterad hjälp när du inte känner dig helt bekväm med redovisningen av ditt företags ekonomi. Jag kan absolut rekommendera henne då du behöver hjälp av någon som du vet tittar till ditt företags bästa!”
[/ms_testimonial]
[/ms_column]
[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””]
[ms_testimonial style=”normal” name=”Jessica Hultzen” avatar=”” byline=”Handledare, IRUC, Malmö” alignment=”none” class=”” id=””]”Deltagarna sa att de var nöjda med föreläsningarna och att du har en bra energi och brinner för det du gör! Jag ska rekommendera dig i olika sammanhang!”
[/ms_testimonial]
[/ms_column]
[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””]
[ms_testimonial style=”normal” name=”Maria Nerius” avatar=”http://www.assensa.se/wp-content/uploads/2016/01/mariasmassage_logo-300×300.jpg” byline=”Marias Massage och Friskvård, Lomma” alignment=”none” class=”” id=””]”Genom Assensa har jag fått en partner som engagerar sig i mitt företags utveckling, och till en vettig peng dessutom. Efter lanseringen av en ny hemsida och närvaro i social media har jag nu lyft min verksamhet på mottagningen med 100%.”[/ms_testimonial]
[/ms_column]
[ms_row]